Φιλοσοφία, όραμα και στόχοι

Έχοντας πάντα ως γνώμονα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των υπηρεσιών μας αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη μας με σεβασμό, προσφέροντάς του αξίες όπως ποιότητα και αξιοπιστία, συμβουλεύοντας, καθοδηγώντας και προτείνοντας αξιόπιστα εργαλεία και ασφαλείς μεθόδους ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος οφείλει να επενδύσει στην υγεία του και τον ενθαρρύνουμε στην προσπάθειά του χωρίς άγχος, πίεση και κριτική διάθεση.

Είμαστε δεκτικοί σε νέες ιδέες και προτάσεις που μπορούν να βελτιώσουν το επίπεδο των υπηρεσιών μας και να κάνουν τους πελάτες μας να νιώσουν πιο άμεσα οικεία ώστε να αναπτυχθεί ένα κλίμα αλληλοκατανόησης και εμπιστοσύνης.

Η προσήλωση των πελατών στις υπηρεσίες μας τροφοδοτεί την ανάγκη μας για συνεχή βελτίωση προσφέροντας αμέριστη αφοσίωση στους εξατομικευμένους στόχους τους.

υγιεινή διατροφή
AdobeStock 371937192

Οι στόχοι των παροχών μας μέσω της ιστοσελίδας και των εξατομικευμένων υπηρεσιών μας είναι:

  • η έγκυρη ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής μέσω της προώθησης της επιστημονικής γνώσης με στόχο την προαγωγή της υγείας, του τρόπου και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων
  • η διατροφική εκπαίδευση και παροχή πληροφοριών αναφορικά με τη διατροφή, τα τρόφιμα και τις καταστάσεις που χρήζουν διαιτολογικής παρέμβασης
  • η απόκτηση νέων ή/και βελτίωση των διατροφικών συνηθειών με εύκολο τρόπο
  • η δημιουργία μιας υγιούς και ισορροπημένης σχέσης με το φαγητό
  • η ανάπτυξη αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το κοινό μας
AdobeStock 371937192

Η διαιτολόγος του Διατροφή με…νου αναφέρει

«Οι εξειδικευμένες γνώσεις μου στον τομέα της έρευνας και της κλινικής διαιτολογίας με έχουν βοηθήσει να κατανοήσω σε βάθος τη σημασία της διατροφής στην υγεία του ανθρώπου αλλά και να μεταλαμπαδεύσω αυτά που γνωρίζω σε άλλους, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση των στόχων τους μέσω συμβουλευτικής και διαμόρφωσης ενός υγιεινού και ισορροπημένου διατροφικού προτύπου. Στόχος μου, μέσω των εξατομικευμένων υπηρεσιών που παρέχω, είναι η προαγωγή της υγείας και η βελτίωση του τρόπου και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που με εμπιστεύονται κι επιθυμούν να ξεκινήσουν μαζί μου το διατροφικό τους ταξίδι. Βασική μου αρχή είναι η παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών, έχοντας μια ολιστική και ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Προτεραιότητά μου είναι να ακούσω το πρόβλημά σου και να σχεδιάσουμε από κοινού ένα πλάνο, το οποίο θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση με τη διατροφή σου, μια σχέση που θα χτίσουμε μαζί θέτοντας γερές βάσεις και κάνοντας σταθερά βήματα προς την επίτευξη του στόχου σου, ώστε η προσπάθειά μας να έχει διάρκεια στο χρόνο.»

Κέλη Παπαδοπούλου διαιτολόγος διατροφολόγος

Εδώ μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τη διατροφή ως συνειδητό τρόπο ζωής, χωρίς ημερομηνία λήξης.

Εσείς ακόμα να ξεκινήσετε Διατροφή με…νου;!

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας