Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Παρέχουμε διατροφική εκπαίδευση ανάλογα με τις επιδιώξεις και τις ανάγκες σας.

Παρέχουμε εξειδίκευση, επιστημονική και ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Αποφεύγουμε τους διατροφικούς περιορισμούς όταν δε συντρέχει κάποιος ιατρικός λόγος.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες, τις επιθυμίες ή/και τυχόν διατροφικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε και σας καθοδηγούμε κατάλληλα και με ασφάλεια, με σκοπό την επίτευξη των διατροφικών σας στόχων.

Προσφέρουμε συνεχή, ευέλικτη και άμεση υποστήριξη και επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας μέσω διαφόρων καναλιών επικοινωνίας (email, τηλέφωνο, μηνύματα και κλήσεις σε εφαρμογές ή social media).

Θέτουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας υγιούς σχέσης με το φαγητό και μιας ισορροπημένης διατροφικής συμπεριφοράς, με γνώμονα την ποικιλία και τους σωστούς συνδυασμούς τροφών, καθιερώνοντας συνήθειες που θα σας συντροφεύουν για πάντα.

Ορίζουμε και διαμορφώνουμε από κοινού τα κίνητρα, τους στόχους και το διατροφικό σας πλάνο βάσει του ωραρίου απασχόλησης, των διατροφικών συνηθειών και του ιατρικού σας ιστορικού.

Δίνουμε εναλλακτικές λύσεις για να προσαρμόσουμε το διατροφικό σας πρόγραμμα σε έκτακτες περιστάσεις (όπως κοινωνικές εκδηλώσεις, γεύματα εκτός σπιτιού, διακοπές, ταξίδια κλπ.).

Προσδιορίζουμε τις εξατομικευμένες διατροφικές απαιτήσεις του οργανισμού σας σε μακροθρεπτικά (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά) και μικροθρεπτικά (βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία) συστατικά.

Μέσω της τακτικής παρακολούθησης της πορείας σας όσον αφορά το διατροφικό κομμάτι αξιολογούμε την πρόοδο και την αποτελεσματικότητα του προγράμματος και σας δίνουμε ανατροφοδότηση.

δίαιτα-διαιτολόγιο-διατροφή

Συστήνουμε εύκολες διατροφικές επιλογές που μπορείτε να εφαρμόσετε βάσει των δραστηριοτήτων σας και συνήθειες που μπορούν να εναρμονιστούν με την καθημερινότητά σας.

Θέλουμε να λυθεί κάθε απορία σας προτού επιλέξετε τις υπηρεσίες μας.